De strategie van Omnisoft bestaat deels uit vergroten van de bekwaamheid en het vergaren van kennis binnen de Europese werkgroep.

We hebben een concept ontwikkeld betreffende Software en Management opleidingen.

Een kennis centrum dat up-to-date is betreffende best practices uit het bedrijfsleven.

Door te garanderen dat onze docenten beschikken over de kennis en technieken betreffende de verschillende processen gerelateerd aan IT Management en Software ontwikkeling, zijn we in staat onze klanten te voorzien van de benodigde kennis om hun opdrachten goed uit te kunnen voeren en om van toegevoegde waarde te kunnen zijn voor hun bedrijf.

Onze portfolio betreffende trainingen kunnen als volgt gecategoriseerd worden:

1.       Procestraining

2.       Tool training

Proces-training

We leveren trainingen in bedrijfsprocessen zoals Data Management, Data Architecture, Data Analyse, Data Modelling, Data Warehousing, Digitilization, Trend Analyses met Algorithmes, Machine Learning, etc. Op verzoek van de klant kunnen we ook trainingen op maat verzorgen. De samenstelling van een opmaat verzorgde training zullen worden bepaald op basis van de wensen van de klant.

Tools-training

We hebben een state-of-the-art expertise in

Project Management Tools:

SAP, Clarity, MS Project, Microsoft Office packages, etc. 

Data Design, Warehousing en Management Tools:

Erwin Data Modeler, SAP Power Designer, Microsoft Purview, Wherescape 3D &RED, Snowflake, Informatica Power Center, etc

Diverse UML tools zoals Rational Rose & Enterprise Architect

Na de trainingsperiode kunnen onze klanten beschikken over een special account waarmee ze best practices kunnen volgen en gebruik maken van hetgeen dat op hun van toepassing is. Maak s.v.p. gebruik van ons contactgegevens hieronder voor het aanvragen van aanvullende informatie.